Radera hela ditt Valeir-konto
Valeirs produkter använder en gemensam inloggning. Att radera hela Valeir-kontot är därför något annat än att radera en bostad, avsluta ett företag eller lämna en delad fastighet.
Så gör du
- Logga in på ditt konto.
- Gå till kontoinställningarna och välj Radera hela Valeir-kontot.
- Läs igenom konsekvenserna för de produkter du använder.
- Skriv RADERA VALEIR i bekräftelsedialogen.
- Bekräfta. Du loggas ut automatiskt när kontot är borta.
Det här händer
- Hemappen: bostäder du äger och deras projekt, kostnader, journal, underhåll, dokument och filer tas bort.
- Företagsappen: du kopplas bort från företag. Gemensam företagsdata raderas inte enbart för att ditt personliga konto raderas.
- Fastighetsappen: delade fastigheter behålls och din medlemskoppling tas bort. Ett fastighetskonto där du är sista medlemmen raderas tillsammans med dess data och filer.
- Din profil och den gemensamma Valeir-inloggningen raderas permanent.
Efter raderingen kan du inte längre logga in i någon Valeir-produkt med detta konto.
Raderingen är permanent och kan inte ångras. Spara ned det du vill behålla innan du raderar.
Vill du bara ta bort en del?
Använd i första hand den produktspecifika åtgärden, till exempel Radera bostad eller Avsluta företaget. De åtgärderna ska inte radera din gemensamma Valeir-inloggning eller data i andra Valeir-produkter.
Behöver du hjälp? Mejla support@valeir.se.
